reede, 6. märts 2020

Viimane nädal Madriidis




Nädala viimane ehk viies nädal algas rahulikult olemasolevate tööde kallal toimetamisega. Viimane nädal oli käimas ja kleidid ootasid valmimist.
                             

Pier andis mulle eelnevatel nädalatel erinevaid töid ja sain palju uusi asju proovida. Konstrueerisin volangi ja sain nii paljude eri materjalidega katsetada. Oli palju traageldamist ja lisaks sain proovida ka sõrmkübaraga tööd. Lisaks veel õmblesin ka masina taga.
Sain mustri kopeerimist harjutada.
Ning palju prantsuse ja käsitsi õmblusi teha.
(Pildil näha kleidi õmblusi ja Meriti kleiti)

Praktika lõppedes pidi valmima vähemalt üks kleit. Kuigi ma oma kleiti päris valmis ei saanud, sain sealt kaasa palju olulisi teadmisi ja oskusi. Näiteks see litritega kleit - sellega töötamine oli minu jaoks paras katsumus. Litrite langemine ja tohutult õrn kangas valmistasid parajat peavalu. Kuid iga päevaga muutus käsi kindlamaks ja meel julgemaks ning Pieri naljaviskamine ja toetavad sõnad julgustasid tööd jätkama.
(Ka Svetanja aitas mul kleiti teha)

Päevad olid parajalt pikad, et käia veel linna peal ja näha ilusaid kohti. Sedasi nägingi ilusat papagoidega maja, samuti karu, toredaid muusikuid ja palju muud.

(Aitäh Meritile ja Mareele selle eest!)

Lisaks tegi Pier meile natukene teooriatundi ja näitas meile televiisorist tohutult imspireerivaid videosid Chanel'i, Diori töödest ja tegemistest. Oli tohutult tore!

Neljapäeval, 5. märtsil organiseeris Pier meile teatrituuri, mis oli äärmiselt soe ja meeldiv. Inimesed olid väga toredad ja Pier sai meile palju, palju tõlkida. Tutvusime majas kostüümitegijate ja teiste meistritega.




Kuna tegu on selle õpirände viimase postitusega, siis tahaksin tänada inimesi, kes tegid selle reisi võimalikuks.

Suured tänud Tartu Kutsehariduskeskusele, Erasmus+ programmile, Andreile, Helinale, Pierile, Helinile, õpetajatele ja suured tänud Merit, Maree ja Svetanja, et minuga koos selle tripi ette võtsite!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Viimane nädal Madriidis

Nädala viimane ehk viies nädal algas rahulikult olemasolevate tööde kallal toimetamisega. Viimane nädal oli käimas ja kleidid ootas...