esmaspäev, 24. veebruar 2020

Kolmas nädal Madriidis praktikal

Kolmandal nädalal jätkasid kõik oma töödega. Nädala esimeses pooles Merit jätkas oma musta käsitsi õmmeldud kleidiga. Maree punus värvilist korsetti. Elis õmbles palju masina taga. Mina Tegin kleidi alumisele osale volte ning õmblesin alumise osa ülemise osaga kokku.


Rotiro pargis sai palju käidud ning uusi kohti avastatud.





Leiti ülesse ka reisi algusest peale müsteeriumiks oldud "karu ja puu" kuju. Need kaks embleemilist numbrit kujutavad endast ametlikku Madalmaade vappi. Puu lisati vapile kümme aastat hiljem lepingu sümbolina, mis lahendas vaimulike ja nõukogu vahel käimasoleva vaidluse kohalike põldude ja metsade kasutamise kohta. Kuid hoolikalt kahtlustatakse, et kõigi puude maasikapuu kasutamine oli ajaloolise täpsusega võrreldes pigem väiksem, ja seda enam, et tema hispaania botaaniline nimi on madroño kõlab palju nagu Madriid ja madrileño.



Nähti ka õist linna ning Madriidi imeilusaid antiikseid hooneid.





Elis leidis ringi jalutades ka ühe Hiina poest odava hinnaga kanga kriite. Kriite oli seal palju erinevaid värve.




Neljapäeval edastas pool päeva Pier meile oma teadmisi ning oskusi disaineriks olemise kohta. Rääkis kuidas mannekeeni kasutades lõikeid teha. Seal samas tegi ta valmis ka tüllist, hõbedate littritega kangast kleidi, millega edasi tegeleme ja valmis õmbleme meie.





Reedel saime uusi ülessaideid ja tegelesime ka vanadega. Merit õmbles oma käsitsi õmmeldud musta kleiti. Elis ja mina tegelesime uue kleidi traageldamisega. Maree tegeles lintidest tehtud värvilise kordeti külgede kokku panemisega. Aitasin Mareel ühe külje kokku saada ning nüüd peaks asi edenema hakkama.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Viimane nädal Madriidis

Nädala viimane ehk viies nädal algas rahulikult olemasolevate tööde kallal toimetamisega. Viimane nädal oli käimas ja kleidid ootas...